goedkoopstejurist.nl

de site voor deskundige juridische hulp tegen een scherp tarief

Werkwijze en Tarieven

Voor mijn juridische advisering en ondersteuning die gelijkwaardig is aan die van een advocaat, vraag ik 65 euro per uur, exclusief 21% Btw. Ik werk zo veel mogelijk via de e-mail en telefonisch om onnodige (reis)kosten te voorkomen. Vaak is dit ook heel goed mogelijk.

In ontslagzaken waarbij de werkgever de kosten van rechtsbijstand betaalt, zijn mijn kosten 90 euro per uur, exclusief 9% Btw.

Voor een eerste oriƫnterend gesprek reken ik geen kosten. Ik vind het namelijk belangrijk dat iemand zonder kosten te hoeven maken weet waar hij juridisch staat en wat hij eventueel zou kunnen doen.

In overleg bespreken wij of ik wat voor u kan betekenen en geef ik een inschatting van de tijd en kosten.

Om de kosten te beperken geef ik ook advies over wat u zelf kan doen en op welke manier dit zou kunnen gebeuren. Zo kan ik u bijvoorbeeld adviseren over het schrijven van bepaalde brieven om uw rechtspositie veilig te stellen of om iemand te dwingen tot het leveren van een prestatie. Als u dat wil controleer ik vervolgens of u het een en ander goed heeft verwoord en zet ik zo nodig voor u “de puntjes op de i”.

Kortom, ik lever graag maatwerk waarbij ik in nauw overleg met u bepaal wie wat doet.

© 2019 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén