goedkoopstejurist.nl

de site voor deskundige juridische hulp tegen een scherp tarief

ervaringen

Mariska Meijer

Ik wil je wel heel erg bedanken voor de hulp die je mij geboden hebt! Heeft me wel even geholpen om een beslissing te maken.. en ook te weten dat ik in feite wel in mijn recht sta. Dus erg bedankt!

Anita

Wanneer je voor het eerst je huis verkoopt zijn er best veel zaken waar je geen kennis van hebt. Bij de notaris aan tafel begonnen de kopers ineens over 2 Velux dakramen die niet sloten. Op de vraag van de notaris of de kopers dan uitstel van de koop wensten werd met nee geantwoord, wel met de afspraak dat er nog contact zou zijn over de kwestie nadien. Met een molensteen om de nek verlieten wij het pand van de notaris. In de verkoopbrochure van het huis stond toch duidelijk vermeld dat de ramen lekkage hadden en defect waren?!  Wij hebben de kopers daarom gebeld met de mededeling dat de reparatie voor hun eigen rekening zou komen.

Twee maanden later werd er een aangetekende brief bezorgd van een juridisch bureau met de mededeling dat we binnen afzienbare tijd de ramen moesten laten repareren of dat we anders de rekening toegestuurd zouden krijgen.

Tijd om Frans Boonstra in te schakelen. Deze heeft per omgaande een adequaat tegenbericht aan de jurist van de kopers opgesteld. Daar kwam geen reactie op waarna Frans zelf de telefoon weer pakte om te informeren wat we nog konden verwachten. De jurist van de kopers gaf aan geen verdere stappen meer te ondernemen, omdat de kopers juridisch niet in het gelijk gesteld zouden gaan worden.

Frans is voor ons in deze zaak opgetreden als contactpersoon wat ons erg heeft ontlast in deze stressvolle situatie en de kwestie keurig opgelost. Mijn dank is groot en beveel hem bij iedereen aan!

Eva Cnossen

Frans Boonstra heeft me eind 2017 bijgestaan bij het onderhandelen over mijn vaststellingsovereenkomst. Zijn begeleiding was professioneel en vakkundig. Ik kreeg veel ruimte voor eigen idee├źn en kreeg goede adviezen en werd steeds snel geholpen. Het is natuurlijk niet leuk om op deze manier afscheid te nemen van een werkgever waar je jaren lang voor hebt gewerkt. Maar door de hulp van Frans Boonstra heb ik een gunstige vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding kunnen krijgen wat de pijn aardig kon verzachten. En door zijn scherpe tarief werden de kosten in z’n geheel door m’n werkgever vergoed.

Toine Aarts

Je hebt mijn ouders alvast fantastisch geholpen en een aardige bekeuring weten te reduceren tot 1 tiende…. Ik zal je zeker aanbevelen!

William Smit

Ben je op zoek naar een zeer goede correcte jurist voor betaalbaar tarief, neem dan contact op met Frans Boonstra!
Uit ervaring een geweldige vent!

© 2019 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén