goedkoopstejurist.nl

de site voor deskundige juridische hulp tegen een scherp tarief

Hallo wereld.

Welkom bij WordPress. Dit is je eerste bericht. Bewerk of verwijder het, start dan met schrijven!

1 Reactie

  1. Een WordPress commentator 8 maart 2019

    Frans Boonstra heeft me eind 2017 bijgestaan bij het onderhandelen over mijn vaststellingsovereenkomst. Zijn begeleiding was professioneel en vakkundig. Ik kreeg veel ruimte voor eigen idee├źn en kreeg goede adviezen en werd steeds snel geholpen. Het is natuurlijk niet leuk om op deze manier afscheid te nemen van een werkgever waar je jaren lang voor hebt gewerkt. Maar door de hulp van Frans Boonstra heb ik een gunstige vaststellingsovereenkomst en transitievergoeding kunnen krijgen wat de pijn aardig kon verzachten. En door zijn scherpe tarief werden de kosten in z’n geheel door m’n werkgever vergoed. Eva Cnossen 11-03-2019

Laat een reactie achter

© 2019 goedkoopstejurist.nl

Thema door Anders Norén